EUR /

  /

Pristatymas: Lietuva

Pristatymas (shipping to)
Prekių krepšelis: 0
+370 699 62969
8:00-17:00 d.d.
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn

JONAŽOLIŲ ALIEJUS (Oleum hyperici) 50ml

(Prekės kodas: 30020100063)

Pateiktos prekių nuotraukos gali skirtis nuo užsakytos prekės. Nuotraukoje gali būti priedų, lipdukų ar kitų detalių, kurių nėra prekės komplektacijoje. Dėl Jūsų įrenginio nustatymų ekrane matoma prekės spalva gali skirtis nuo realios prekės spalvos.
Prekė yra išparduota. Šiuo metu jos nėra nei mūsų, nei mūsų tiekėjo sandėliuose. Gavę Jūsų paklausimą, esant galimybei, pasistengsime atsakyti.
Buvusi kaina: 7.41 €

Mielas Lankytojau,

Turite klausimų apie prekę?
Gal radote klaidą?
O galbūt žinote kur ši prekė parduodama pigiau ir norite derėtis dėl kainos?
Pateikite detalią informacija žemiau esančioje užklausimo formoje ir spauskite mygtuką "Siųsti". Į Užklausimus stengiamės atsakyti darbo metu per 1 valandą! Dėkojame, kad klausiate.
* Siųsdami paklausimą Jūs neprieštaraujate gauti b-a.eu naujienlaiškį.
Prašome įvesti savo el. pašto adresą, kuriuo būsite informuotas, kai prekė bus atpigusi.
* Siųsdami paklausimą Jūs neprieštaraujate gauti b-a.eu naujienlaiškį.
Mielas Lankytojau,

Norite gauti nuolaidos kodą? Užpildykite formą ir jei tik bus galimybė artimiausiu metu (darbo valandomis) suteiksime Jums nuodaidos kodą.

* Siųsdami paklausimą Jūs neprieštaraujate gauti b-a.eu naujienlaiškį.
Prašome įvesti savo el. pašto adresą, kuriuo būsite informuotas, kai prekė vėl atsiras prekyboje.
* Siųsdami paklausimą Jūs neprieštaraujate gauti b-a.eu naujienlaiškį.
Efarmos vaistinėDėmesio tai yra partnerio UAB "Efarmos vaistinė" parduodama prekė.
 

Detalus aprašymas:

JONAŽOLIŲ ALIEJUS (Oleum hyperici) 50ml

Jonažolių aliejus gaminamas iš jonažolių stiebų ir žiedų ekstrahavimo būdu. Jonažolės paplitusios Europoje, Irane, Indijoje, Mongolijoje, Japonijoje, Rusijoje, Ukrainoje.
Jonažolių aliejus buvo gana populiarus tarp mūsų protėvių – jie jį laikė „vaistu nuo 99 ligų“, nes auksaspalviuose penkiakampiuose žiedeliuose įžvelgė saulės galią, galinčią sustabdyti tamsiąsias piktąsias jėgas. „Saulės augalų“ galia, jų manymu, įžiebia šviesos į „aptemusį protą“. Pažymėtas jonažolių teigiamas poveikis depresijai, melancholijai ir isterijai. Senovėje jonažolių aliejus buvo naudojamas kosmetiniais tikslais ir kaip žaizdas gydanti priemonė, esant furunkuliozei, inkštirams.

POVEIKIS
Antibakterinis, antimikrobinis, antioksidacinis, antiseptinis, skausmą malšinantis, priešuždegiminis, antiedeminis, stiprina kraujagysles, rezorbcinis, regeneruojamasis, stabdo kraujagyslių užsikemšimą.

NAUDOJIMO ATVEJAI
 Esant stomatitui, parodontozei, pažeistai odai, nudegimams, votims;
 išorinėms kraujosruvos žymėms, hematomoms panaikinti;
 odos regeneracijai, esant herpiniam bėrimui, greitai išnyksta odos luobelė po herpeso;
 pažeistų audinių gijimui pagreitinti;
 esant diatezei, alerginiams dermatitams;
 kapiliarų sienelių elastingumui ir stiprinimui – efektyvi priemonė nuo varikozės ir venų užakimo;
 esant odos uždegiminiams procesams, neleidžia susidaryti randams;
 pediatrijoje – mastito (naujagimių spenelių sukietėjimas, pabrinkimas ir skausmas) simptomams pašalinti;
 riebios ir mišrios, išsausėjusios, jautrios odos priežiūrai – sulaiko drėgmę, normalizuoja odos drėgmės balansą;
 greitam odos įdegimui;
 riebių plaukų priežiūrai, skatina plaukų augimą, naikina pleiskanas.

IŠORINIO NAUDOJIMO BŪDAI
Naudojamas grynas, mišinyje su kitais aliejais, kaip bazinis aliejus natūralių eterinių aliejų kompozicijai sudaryti, kitų kosmetinių gaminių (kremų, kaukių, šampūnų, balzamų) papildymui. Naudojamas aplikacijoms, tvarsčiams, tepimams, masažinių ir kosmetinių mišinių gamybai.

„Aromatikos“ naminiai receptai

Aplikacijos, esant stomatitui, parodontozei
Vatos tamponus gausiai suvilgyti aliejumi, kelioms minutėms uždėti ant pažeistų dantenų.

Kompresai, esant pažeistai odai
Esant nudegimams, votims, įdrėskimams, kraujosruvoms, mastitams, mastopatijai, suskilusiems žindyvių speneliams dėti servetėles, suvilgytas aliejumi. Aprišti ir laikyti 15–20 min.

Mikroklizmos, esant hemorojui
10 lašų kiparisų aliejaus į 1 valg. šaukštą jonažolių aliejaus; 2–4 lašai ramunėlių eterinio aliejaus į 1 valg. šaukštą jonažolių aliejaus. Padaryti mikroklizmą ir pagulėti 3–5 min. ant kairiojo šono.

Masažinis aliejus, esant nutukimui, pabrinkimams, uždegiminiams odos procesams
¼ dalis jonažolių aliejaus, ½ dalis alyvų aliejaus, ¼ dalis erškėčių aliejaus. Gautu mišiniu masažuoti problemines vietas, kol mišinys įsigers.

Nosies lašai
3–4 lašai ramunėlių eterinio aliejaus į 2 arbat. šaukštelius jonažolių aliejaus, lašinti po 3–4 lašus į kiekvieną šnervę kas 60–90 min.

Rankų ir nagų aliejus
1 arbat. šaukštelis jonažolių aliejaus, ½ arbat. šaukštelio graikinių riešutų aliejaus, ½ arbat. šaukštelio kokosų aliejaus. Mišinį pašildyti vandens vonelėje ir masažiniais judesiais įtrinti rankų odą. Rankų vonelėms aliejų proporcijas atitinkamai galima padidinti 10 kartų. Rankas vonelėje laikyti 10–15 min. Mišinį galima naudoti 3–5 kartus.

Sausos odos priežiūra
Sumaišyti 2 valg. šaukštus moliūgų sėklų aliejaus su 1 arbat. šaukšteliu avižinių miltų (arba sumalti avižas), pridėti ½ arbat. šaukštelio jonažolių aliejaus. Kaukę uždėti ant veido 15 min. prieš miegą.

Kontraindikacijos
Bukite atsargūs naudodami aliejų aktyvios saulės metu, kadangi jonažolių aliejus padidina odos jautrumą, ir tai gali sąlygoti odos nudegimus.

Sužinoti, kaip originalius kvepalus bei kosmetiką atskirti nuo klastotės, galite ČIA. Duotoje formoje reikia suvesti ne parduotuvėje rastą prekės kodą, bet ant kvepalų ar kosmetikos pakuotės esantį barkodą.
Gamintojas Prekės kodas 30020100063

Pristatymo būdai ir kainos

Į mūsų sandelįPrekės atsiėmimas iš sandėlio Nemokamai
imgPrekės pristatymas į namus 3.90 €

Prekės charakteristikos:

Prekės tiekimo terminas (d) 1-3 d.d.

Prekės vadybininkas:

Daiva Žukienė
Telefonas: +370 650 05807 El. paštas: info@b-a.eu
KOMENTARAI
Šiuo metu prekės jonažolių aliejus (oleum hyperici) 50ml kaina yra 7.41 € (septyni € keturiasdešimt vienas ct).
Panašios prekės:

Sezamų sėklų aliejus (Sesamum indicum), 100ml, EKO

Kaina: 6.79 €
Žiūrėk ČIA

RICINŲ ALIEJUS ricinus communis , 100ml

Kaina: 4.90 €
Žiūrėk ČIA

Medetkų fitolis (Calendula officinalis), 50ml, EKO

Kaina: 7.43 €
Žiūrėk ČIA