EUR /

  /

Pristatymas: Lietuva

Pristatymas (shipping to)
Prekių krepšelis: 0
+370 699 62969
8:00-17:00 d.d.
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn

SIMONDSIJ? ALIEJUS (JOJOBA) (Oleum Simondsiae chinensi) -20ml

(Prekės kodas: 30020100132)

Pateiktos prekių nuotraukos gali skirtis nuo užsakytos prekės. Nuotraukoje gali būti priedų, lipdukų ar kitų detalių, kurių nėra prekės komplektacijoje. Dėl Jūsų įrenginio nustatymų ekrane matoma prekės spalva gali skirtis nuo realios prekės spalvos.
Prekė yra išparduota. Šiuo metu jos nėra nei mūsų, nei mūsų tiekėjo sandėliuose. Gavę Jūsų paklausimą, esant galimybei, pasistengsime atsakyti.
Buvusi kaina: 5.76 €

Mielas Lankytojau,

Turite klausimų apie prekę?
Gal radote klaidą?
O galbūt žinote kur ši prekė parduodama pigiau ir norite derėtis dėl kainos?
Pateikite detalią informacija žemiau esančioje užklausimo formoje ir spauskite mygtuką "Siųsti". Į Užklausimus stengiamės atsakyti darbo metu per 1 valandą! Dėkojame, kad klausiate.
* Siųsdami paklausimą Jūs neprieštaraujate gauti b-a.eu naujienlaiškį.
Prašome įvesti savo el. pašto adresą, kuriuo būsite informuotas, kai prekė bus atpigusi.
* Siųsdami paklausimą Jūs neprieštaraujate gauti b-a.eu naujienlaiškį.
Mielas Lankytojau,

Norite gauti nuolaidos kodą? Užpildykite formą ir jei tik bus galimybė artimiausiu metu (darbo valandomis) suteiksime Jums nuodaidos kodą.

* Siųsdami paklausimą Jūs neprieštaraujate gauti b-a.eu naujienlaiškį.
Prašome įvesti savo el. pašto adresą, kuriuo būsite informuotas, kai prekė vėl atsiras prekyboje.
* Siųsdami paklausimą Jūs neprieštaraujate gauti b-a.eu naujienlaiškį.
Efarmos vaistinėDėmesio tai yra partnerio UAB "Efarmos vaistinė" parduodama prekė.
 

Detalus aprašymas:

SIMONDSIJŲ ALIEJUS (JOJOBA) (Oleum Simondsiae chinensi)

Išgaunamas šalto presavimo būdu iš kininių simondsijų sėklų. Kininės simondsijos (krūmai) auga sausuose Šiaurės Amerikos rajonuose.
Unikalus savo chemine sandara augalas. Jį vadina augaliniu vašku, sudėtimi ir savybėmis yra analogiškas kašaloto riebalams (spermacetui). Aliejus yra gana tirštas, tačiau puikiai įsigeria, sudaro odos ir plaukų apsauginį sluoksnį, nepalieka riebalinio blizgesio. Jame labai daug vitamino E, todėl aliejus pasižymi antioksidacinėmis, priešuždegiminėmis, regeneruojamosiomis savybėmis ir poveikiu, ilgai laikomas neapkarsta. 1–2 % simondsijų aliejaus, pridėti į augalinius aliejus, pailgina ir jų laikymo terminą. Simondsijų aliejus jau buvo naudojamas gilioje senovėje. Egipto piramidėse rasti simondsijų aliejaus pavyzdžiai buvo išlaikę savo savybes.

POVEIKIS
Priešuždegiminis, regeneruojamasis, antioksidacinis, jauninamasis, minkštinamasis.

NAUDOJIMO ATVEJAI
 Odos, ypač sausos, pleiskanojančios, pažeistos priežiūra;
 senstanti, pavargusi, suglebusi oda;
 paakių raukšlelės;
 inkštirai, įtrūkiai, smulkios traumos, sausas dermatitas;
 lūpų, ypač sausų, vėjo nugairintų, suskeldėjusių, priežiūra;
 veido odos priežiūra po skutimosi, deginimosi ir vandens procedūrų;
 sukietėjusios delnų, alkūnių, pėdų odos minkštinimas;
 koloidiniai randai, odos strijų po neštumo ir padidėjus svoriui pašalinimas ir profilaktika;
 celiulitas;
 viena iš geriausių plaukų, ypač dažytų, sausų ir lūžinėjančių priežiūros priemonė.

IŠORINIO NAUDOJIMO BŪDAI
Naudojamas grynas simondsijų aliejus arba jo mišinys (1–5 %) su kitais augalinais aliejais (migdolų, persikų kauliukų, abrikosų kauliukų ir vynuogių sėklų), kosmetikos gaminiams papildyti (10–15 % simondsijų aliejaus į kremus, losjonus; 5–10 % - į šampūnus, balzamus), taip pat kaip eterinių aliejų bazinis aliejus masažui, kaukėms, aplikacijoms.

Odos priežiūra
Naudojamas grynas simondsijų aliejus ir jo mišinys (santykiu 1:1) su augaliniais aliejais (avokadų, migdolų ar kt.) arba kaip eterinių aliejų bazinis aliejus.
Kasdieninei odos priežiūrai
Tuoj pat po skutimosi, vandens procedūrų ar deginimosi tepti odą grynu simondsijų aliejumi arba jo mišiniu su kitais augaliniais aliejais (avokadų, migdolų, persikų kauliukų, abrikosų kauliukų), arba į 1 - 2 valg. šaukštus simondsijų aliejaus (kaip bazinio) įlašinti po 1lašą apelsinų, limetų, rožmedžių ar rožių eterinių aliejų.
Paakių raukšlelėms
Naudojamas grynas simondsijų aliejus ar į 1 - 2 valg. šaukštus simondsijų aliejaus įlašinti 1–2 lašus rožių ir santalmedžių arba santalmedžių, apelsinmedžių žiedų (nerolių) ir limetų eterinių aliejų.
Gilioms raukšlėms
Geriau naudoti simondsijų aliejaus mišinį (santykiu 1:1) su avokadų arba migdolų aliejumi kaip bazinį aliejų ir į 1–2 valg. šaukštus augalinių aliejų įlašinti po 1–2 lašus limetų ir mėtų eterinių aliejų arba pankolių, apelsinmedžių žiedų (nerolių) ir pušų eterinių aliejų, arba apelsinmedžių žiedų (nerolių), pušų, limetų eterinių aliejų. Tepti odą 1–2 kartus per dieną.
Sausai pleiskanojančiai pažeistai odai
Analogiškas naudojimo būdas arba kaukės ar aplikacijos. Į 1–2 valg. šaukštus bazinio aliejaus įlašinti po 1–2 lašus santalmedžių, apelsinų, ramunėlių eterinių aliejų.
Senstančiai, suglebusiai, pavargusiai odai
Į 1–2 valg. šaukštus simondsijų aliejaus įlašinti po 1–2 lašus limetų, mirtenmedžių ir santalmedžių eterinių aliejų arba pačiulių, ramunėlių ir santalmedžių eterinių aliejų. Naudoti kaip aukščiau aprašyta.
Probleminei odai
Į 1–2 valg. šaukštus simondsijų aliejaus įlašinti 1–2 lašus kedrų ir mirtenmedžių eterinių aliejų arba levandų ir gvazdikų eterinių aliejų. Patepti pažeistas odos vietas arba 1–2 kartus per dieną uždėti suvilgytą aliejumi servetėlę ir laikyti 15–20 min.
Neelastingai odai, taip pat esant odos randams ir strijoms
Pažeistas odos vietas tepti simondsijų aliejumi arba jo mišiniu su kitais augaliniais aliejais, arba į 1–2 arbat. šaukštelius bazinio aliejaus įlašinti 2–3 lašus rozmarinų eterinio aliejaus ir po 1–2 lašus levandų, mėtų ir gvazdikų eterinių aliejų. Vienu iš šių mišinių įtrinti pažeistas odos vietas. Strijų atsiradimo profilaktikai į 2 valg. šaukštus bazinio aliejaus įlašinti po 1–2 lašus citrinų ir mandarinų eterinių aliejų Šį mišinį naudoti masažui ir trinti pažeistas odos vietas.
Sukietėjusių odos vietų minkštinimui
Naudojamas grynas simondsijų aliejus, arba jo mišinys su kitais augaliniais aliejais, arba į 1–2 arbat. šaukštelius bazinio aliejaus įlašinti po 4–5 lašus arbatmedžių ir mairūnų eterinių aliejų arba 7–10 lašų apelsinmedžių žiedų (nerolių) eterinio aliejaus. Naudoti masažams arba aplikacijoms.
Celiulito pažeistai odai
Naudojamas grynas simondsijų aliejus arba į 1–2 valg. šaukštus bazinio aliejaus įlašinti po 2–3 lašus snapučių, kadagių, citrinų ir pankolių eterinių aliejų arba levandų, pačiulių, rozmarinų ir kiparisų eterinių aliejų. Masažuoti pažeistas odos vietas.

Lūpų priežiūra
Į 1–2 valg. šaukštus simondsijų aliejaus įlašinti po 1–2 lašus limetų, melisų eterinių aliejų arba mėtų eterinio aliejaus, arba rožių ir melisų eterinių aliejų. Vakarais ir rytais tepti lūpas ir lengvai pamasažuoti.

Plaukų priežiūra
Grynu simondsijų aliejumi arba šampūnu, sumaišytu su simondsijų aliejumi, ištepti lengvai įtrinant plaukų šaknis ir po 10- 15 min. išplauti.
Šukavimas
Šukomis, išteptomis grynu simondsijų aliejumi ar sumaišytu su eteriniais aliejais (1 arbat. šaukštelis simondsijų aliejaus ir 5–7 lašai kvapiųjų kanangų (ylang-ylang) arba ramunėlių, arba santalmedžių, arba apelsinų eterinio aliejaus), šukuoti plaukus 2–3 kartus per dieną. Ypač efektyviai veikia sausus, plonus, silpnus plaukus.
Slenkant plaukams
Atliekama tokia pat procedūra (žiūr. šukavimas), bet dar pridėjus eukaliptų arba imbierų, arba pušų, arba kedrų, arba šalavijų eterinio aliejaus. Šiuos aliejų mišinius galima naudoti aplikacijoms ant plinkančių galvos vietų, laikyti 15–20 min. ir išplauti.

Kontraindikacijos
Individualus simondsijų aliejaus netoleravimas.

Sužinoti, kaip originalius kvepalus bei kosmetiką atskirti nuo klastotės, galite ČIA. Duotoje formoje reikia suvesti ne parduotuvėje rastą prekės kodą, bet ant kvepalų ar kosmetikos pakuotės esantį barkodą.
Gamintojas Prekės kodas 30020100132

Pristatymo būdai ir kainos

Į mūsų sandelįPrekės atsiėmimas iš sandėlio Nemokamai
imgPrekės pristatymas į namus 3.90 €

Prekės charakteristikos:

Prekės vadybininkas:

Daiva Žukienė
Telefonas: +370 650 05807 El. paštas: info@b-a.eu
KOMENTARAI
Panašios prekės:

MIGDOL? ALIEJUS prunus amygdalus dulcis,30ml

Kaina: 2.69 €
Žiūrėk ČIA

Argano aliejus, 30ml, EKO

Kaina: 7.38 €
Žiūrėk ČIA

Roži? žiedlapi? fitolis (Rosa species), 30ml, EKO

Kaina: 8.86 €
Žiūrėk ČIA