Grindų danga PVC MASSIF 16M (rusva), 2 m PVC grindų danga, linoleumas

Grindų danga PVC MASSIF 99D (pilka), 4 m PVC grindų danga, linoleumas

Grindų danga PVC MASSIF 99D (pilka), 2 m PVC grindų danga, linoleumas

Grindų danga PVC MASSIF 99D, (pilka) 3 m PVC grindų danga, linoleumas

Grindų danga PVC MASSIF 16M (rusva), 4 m PVC grindų danga, linoleumas

Linoleumas – tai produktas, pagamintas iš natūralių medžiagų. PVC grindų danga yra pagaminta iš sintetinių medžiagų, kurios pagrindinė sudedamoji dalis– polivinilchloridas (PVC).

Jau nuo seno lanksčioji grindų danga vadinama linoleumu ir yra viena iš populiariausių, labai paplitusi ir praktiška grindų danga. Ji turi daug puikių savybių, atspari dilimui, higieniška, lengvai prižiūrima, elastinga - greitai išsilygina suspausta. Ji paprastai tiesiama ten, kur daug vaikščiojama, kadangi yra atspari dilimui, spaudimui ir yra lengvai valoma. Pakankamai ilgaamžė – gamintojai jam suteikia oficialią iki 10 metų garantiją. Natūralumas ir tai, kad dangoje nėra alergenų taip pat laikomas privalumu. Jis ypatingai tinkamas įvairioms buitinėms patalpoms, darželiams, mokykloms, ofisams ir kitoms panašios paskirties patalpoms.

PVC grindų danga turi PVC putų sluoksnį, kuris leidžia imituoti bet kokią faktūrą. Tai sukuria tikro parketo, keramikinių plytelių ar akmens iliuziją. PVC grindų dangos skirstomos į heterogenines ir homogenines dangas. Heterogeninė danga – tai daugiasluoksnė, sudaryta iš pagrindo ir 100% PVC. Homogeninė danga – tai vienalytė savo sandara per visą storį. Ši grindų danga yra puikus pasirinkimas aktyviai šeimai, darželiams, prekybos centrams, biurams. Grindys tikrai bus atsparios intensyviam dėvėjimui, vaikų ir naminių gyvūnėlių nerūpestingam elgesiui, metų metus likdama tokia, kokią jūs ją pamatėte pirmąją dieną. PVC grindų dangos tinkamumą vienoms ar kitoms patalpoms apsprendžia produkto techniniai duomenys.