EUR /

  /

Pristatymas: Lietuva

Pristatymas (shipping to)
Prekių krepšelis: 0
+370 699 62969
8:00-17:00 d.d.
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn

AVOKAD? ALIEJUS, persea gratissima, 100ml

(Prekės kodas: 30020100191)

Pateiktos prekių nuotraukos gali skirtis nuo užsakytos prekės. Nuotraukoje gali būti priedų, lipdukų ar kitų detalių, kurių nėra prekės komplektacijoje. Dėl Jūsų įrenginio nustatymų ekrane matoma prekės spalva gali skirtis nuo realios prekės spalvos.
Matavimo vienetas: 1 vnt

Kaina: 6.01 €

Mielas Lankytojau,

Turite klausimų apie prekę?
Gal radote klaidą?
O galbūt žinote kur ši prekė parduodama pigiau ir norite derėtis dėl kainos?
Pateikite detalią informacija žemiau esančioje užklausimo formoje ir spauskite mygtuką "Siųsti". Į Užklausimus stengiamės atsakyti darbo metu per 1 valandą! Dėkojame, kad klausiate.
* Siųsdami paklausimą Jūs neprieštaraujate gauti b-a.eu naujienlaiškį.
Prašome įvesti savo el. pašto adresą, kuriuo būsite informuotas, kai prekė bus atpigusi.
* Siųsdami paklausimą Jūs neprieštaraujate gauti b-a.eu naujienlaiškį.
Mielas Lankytojau,

Norite gauti nuolaidos kodą? Užpildykite formą ir jei tik bus galimybė artimiausiu metu (darbo valandomis) suteiksime Jums nuodaidos kodą.

* Siųsdami paklausimą Jūs neprieštaraujate gauti b-a.eu naujienlaiškį.
Prašome įvesti savo el. pašto adresą, kuriuo būsite informuotas, kai prekė vėl atsiras prekyboje.
* Siųsdami paklausimą Jūs neprieštaraujate gauti b-a.eu naujienlaiškį.
Efarmos vaistinėDėmesio tai yra partnerio UAB "Efarmos vaistinė" parduodama prekė.
 

Detalus aprašymas:

AVOKADŲ ALIEJUS, persea gratissima, 100ml

audojimo atvejai:
- sausos suvytusios odos priežiūra;
- raukšlelės;
- smulkūs odos pažeidimai, uždegimas;
- plaukų, ypač dažytų, priežiūra;
- nagų volelių uždegimas;
- dantenų uždegimas ir kraujavimas, parodantozė;
- odos elastingumo atkūrimas;
- celiulitas.

Naudojimas:
Galima naudoti gryną avokadų aliejų arba kartu su kuriuo nors augaliniu aliejumi (persikų, migdolų, abrikosų vynuogių sėklų santykiu 1: 1, taip pat su nedideliu kiekiu eterinių aliejų.


Kosmetikos gaminių papildymas: 10 lašų- avokadų aliejaus įlašinti į 10g kremo arba į 10 ml toniko arba losjono; 7 - 10 lašų avokadų aliejaus - į 100 ml šampūno arba plaukų balzamo. Stabdo plaukų lūžinėjimą ir galiukų šakojimąsį, suteikia plaukams naturalų blizgesį.

Masažas: naudojamas grynas avokadų aliejus arba su natūraliais eteriniais aliejais: į 1 - 2 valg. šaukštus avokadų aliejaus įlašinti po 2 - 3 lašus snapučių, kadagių, citrinų ir pankolių eterinių aliejų arba levandų, rozmarinų ir kiparisų eterinių aliejų. Kas antrą dieną masažuoti grublėtas ar celiulito pažeistas odos vietas.

Kaukės, kompresai: naudojamas grynas avokadų aliejus arba jo mišinys su kitais augaliniais aliejais, arba kaip eterinių aliejų bazinis aliejus: į 1 valg. šaukštą bazinio aliejaus įlašinti po 1 - 2 lašus santalmedžių, rožių, apelsinų ar ramunėlių eterinių aliejų. Naudojama sausai, suvytusiai odai atgaivinti, raukšlėtiems paakiams, taip pat esant odos uždegimui ar pažeidimams. Ant pažeistų odos vietų 1 - 2 kartus per dieną uždėti servetėles, suvilgytas aliejumi, ir laikyti po 15 - 30 min. Jau po 3 - 5 procedūrų pagerėja odos būklė, oda įgauna sveiką išvaizdą, išsilygina raukšlelės.


Nagų priežiūra: naudojamas grynas avokadų aliejus arba jo mišinys (santykiu 1:1) su vienu iš šių augalinių aliejų: migdolų, abrikosų, simondsijų; arba į 1 valg. šaukštą bazinio aliejaus įlašinti po 2 ­lašus citrinų, eukaliptų ir levandų eterinių aliejų, arba rozmarinų, pačiulių ir ramunėlių eterinių aliejų, arba čiobrelių ir levandų eterinių aliejų. Kasdien užtepti aliejaus ant nagų ir 15 - 20 min. masažuoti nagus ir nagų volelius. Rekomenduotina šią procedūrą atlikti kiekvieną kartą prieš lakuojant nagus.
 

KONTRAINDIKACIJOS
lndividualus avokadų aliejaus netoleravimas.

LAIKYMO SĄLYGOS
Laikyti sandariai užsuktą plius 18 - 23°C temperatūroje. Žemesnėje kaip plius 5 °C temperatūroje gali susidaryti kristalai, kurie plius 23°C temperatūroje ištirpsta.

Kilmės šalis žaliavos- Brazilija

Avokadų medžio gimtinė - tropinės ir subtropinės Amerikos zonos. Jį 15 a. atrado Amerikos užkariautojai ispanai ir atgabeno į Europą. Šiuo metu jis auginamas Ispanijoje, Izraelyje ir kitose Viduržemio jūros pakrantėse. Aliejus spaudžiamas iš pernokusių, apdžiuvusių avokadų vaisių. Prieš spaudimą vaisiai nulupami ir išimami kauliukai, susmulkinti avokadai džiovinami bedeguonėje aplinkoje maždaug prie +13 °C tam, kad būtų pašalintas vanduo, kuris su aliejumi gali sudaryti nepageidaujamą emulsiją.

Sudžiuvusios avokadų skiltelės sugrūdamos ir šaltuoju būdu spaudžiamas aliejus.

Vėsesnėje temperatūroje avokadų aliejus yra tirštas, nepermatomas, jame plaukioja netgi nuosėdų gumulėliai, tačiau vos tik aliejus sušyla - jis nuskaidrėja. Temperatūroje -5 °C avokadų aliejus yra kietas, o kambario temperatūroje vėl suskystėja. Toks gyvas aliejaus keitimasis - geras ženklas, kad aliejus yra tikras.


Avokadų aliejaus sudėtyje yra daug baltymų, vitaminų A, B, D, E, mineralinių medžiagų, lecitino, palmitino rūgšties. Aliejus plačiai naudojamas kosmetikos pramonėje, sausos, vystančios odos priežiūrai. Aliejuje daug Omega-9 rūgšties, dėl to nuolatos naudojant pastebimas blogojo cholesterolio sumažėjimas, taip pat stiprina širdies raumenį. Naudojamas išoriškai, kaip natūrali kosmetikos priemonė, tinka masažams, ypač mišiniuose su migdolų ir abrikosų aliejais. Taip pat tinka salotoms, košėms, šaltų užkandžių gamybai.Avokadai yra beveik tobulas maistas, lengvai virškinamas, padedantis nuo skrandžio problemų, vidurių užkietėjimo, šlapimo takų infekcijų, taip pat kepenų ir tulžies veiklai skatinti.

Viena iš unikaliausių aliejaus savybių yra lėtinti odos senėjimo ir raukšlių atsiradimo procesus todėl plačiai naudojamas kosmetikos gaminių papildymui.

Sužinoti, kaip originalius kvepalus bei kosmetiką atskirti nuo klastotės, galite ČIA. Duotoje formoje reikia suvesti ne parduotuvėje rastą prekės kodą, bet ant kvepalų ar kosmetikos pakuotės esantį barkodą.
Gamintojas Saflora, Lietuva Prekės kodas 30020100191

Pristatymo būdai ir kainos

Į mūsų sandelįPrekės atsiėmimas iš sandėlio Nemokamai
imgPrekės pristatymas į namus 3.90 €

Prekės charakteristikos:

Prekės tiekimo terminas (d) 2-3 d.d.

Prekės vadybininkas:

Daiva Žukienė
Telefonas: +370 650 05807 El. paštas: info@b-a.eu
KOMENTARAI
Panašios prekės:

JUOD?J? KMYN? ALIEJUS nigella sativa, 30ml

Kaina: 5.97 €
Žiūrėk ČIA

Nag? prieži?ros aliejus ;nat?rali? aliej? ir vitamin? pagrindu kosmetinis mišinys 10ml

Kaina: 3.79 €
Žiūrėk ČIA

KVIE?I? DAIG? ALIEJUS triticum vulgare germ, 30ml

Kaina: 3.45 €
Žiūrėk ČIA