EUR /

  /

Pristatymas: Lietuva

Pristatymas (shipping to)
Prekių krepšelis: 0
+370 699 62969
8:00-17:00 d.d.
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn

RICINŲ ALIEJUS ricinus communis , 30ml

(Prekės kodas: 30020100263)

Pateiktos prekių nuotraukos gali skirtis nuo užsakytos prekės. Nuotraukoje gali būti priedų, lipdukų ar kitų detalių, kurių nėra prekės komplektacijoje. Dėl Jūsų įrenginio nustatymų ekrane matoma prekės spalva gali skirtis nuo realios prekės spalvos.
Matavimo vienetas: 1 vnt

Kaina: 2.29 € 2.57 € *

Mielas Lankytojau,

Turite klausimų apie prekę?
Gal radote klaidą?
O galbūt žinote kur ši prekė parduodama pigiau ir norite derėtis dėl kainos?
Pateikite detalią informacija žemiau esančioje užklausimo formoje ir spauskite mygtuką "Siųsti". Į Užklausimus stengiamės atsakyti darbo metu per 1 valandą! Dėkojame, kad klausiate.
* Siųsdami paklausimą Jūs neprieštaraujate gauti b-a.eu naujienlaiškį.
Prašome įvesti savo el. pašto adresą, kuriuo būsite informuotas, kai prekė bus atpigusi.
* Siųsdami paklausimą Jūs neprieštaraujate gauti b-a.eu naujienlaiškį.
Mielas Lankytojau,

Norite gauti nuolaidos kodą? Užpildykite formą ir jei tik bus galimybė artimiausiu metu (darbo valandomis) suteiksime Jums nuodaidos kodą.

* Siųsdami paklausimą Jūs neprieštaraujate gauti b-a.eu naujienlaiškį.
Prašome įvesti savo el. pašto adresą, kuriuo būsite informuotas, kai prekė vėl atsiras prekyboje.
* Siųsdami paklausimą Jūs neprieštaraujate gauti b-a.eu naujienlaiškį.
Efarmos vaistinėDėmesio tai yra partnerio UAB "Efarmos vaistinė" parduodama prekė.
 

Detalus aprašymas:

RICINŲ ALIEJUS ricinus communis , 30ml

Kilmės šalis: Indija.

Ricinų aliejus išgaunamas šalto spaudimo būdu iš ricinmedžio sėklų. Ricinmedžio sėklose gausu ypatingomis savybėmis pasižyminčio aliejaus, kuris plačiai žinomas įvairiose pramonės šakose. Šis aliejus pasižymi antimikrobiniu, valomuoju poveikiu, šalina toksinus, mažina tinimus, skatina plaukų, blakstienų augimą.

Naudojimo atvejai:
- veido ir kūno odos prežiūrai, ypač tinka jautriai odai, linkusiai į sudirgimus ir paraudimus;
- nešvariai,riebiai, spuoguotai odai valyti;
- balina odą, mažina ir naikina pigmentines dėmes;
- stimuliuoja galvos plaukų augimą, rekomenduojamas plinkant bei smarkiai slenkant plaukams;
- karpų, apgamų bei pigmentinių dėmių naikinimui;
- nuospaudų minkštinimui ir laipsniškam jų išnaikinimui. Suteikia kojų odai minkštumo ir švelnumo, nuima nuovargį;
- išsausėjusioms odos vietoms profilaktikai;
- antakiams ir blakstienoms prižiūrėti, skatinti jų augimui;
- dėka ricinų aliejaus valomojo poveikio, ypač tinkamas akių makiažui valyti;
- nagams ir odelėms apie nagus;
- lūpų priežiūrai – lūpų odą padengia plėvele, kuri apsaugo jas nuo šepetojimo, išdžiūvimo, šalčio, neigiamo aplinkos poveikio.

Naudojimas:
Naudojamas grynas, mišinyje su kitais aliejais, kaip bazinis aliejus natūralių eterinių aliejų kompozicijai sudaryti, kitų kosmetinių gaminių (kremų, kaukių, šampūnų, balzamų) papildymui. Naudojamas aplikacijoms, tvarsčiams, tepimams, masažinių ir kosmetinių mišinių gamybai.

Kasdieninis veido odos valymas: Į puodelį įpilti vieną-du arbatinius šaukštelius aliejaus, 2 minutes palaikyti puodelį karštame vandenyje. Pamirkius vatos tamponėlį šiltame aliejuje, nuvalyti veido odą, po kelių minučių nuvalyti veido odą virintu vandeniu arba arbatoje pamirkytu vatos tamponėliu.


Veido odos giluminis valymas: ricinų aliejų sumaišyti su kitu augaliniu aliejumi (pvz. simondsijų, alyvuogių ar kitu pagal odos tipą tinkančiu augaliu baziniu aliejumi). Aliejus maišyti atsižvelgiant į odos tipą. Kadangi šiuo metodu ricinų aliejus sausina odą, todėl sausai odai rekomenduojamas 10 proc., riebiai, mišriai - 30 proc. ricinų aliejus. Gautą aliejų mišinį įmasažuoti į veido odą, kaklą, ypač į problemines vietas. Aliejų mišinys kartu nuvalo ir makiažą! Aliejui įsigėrus į odą, sudrėkinti rankšluostį itin karštu vandeniu ir uždengti visą veidą. Laikyti rankšluostį tol, kol atvės. Nuvalius aliejų nuo veido odos, vėl išplauti rankšluostį karštu vandeniu ir uždengti veido odą. Kartoti 1-2 kartus. Tokiu būdu visi nešvarumai kruopščiai nuvalomi nuo veido odos bei atveriamos odos poros. Veido oda puikiai išvaloma, o riebalų gamyba sureguliuojama! Po valymo oda gali šiek tiek parausti, pasausėti, todėl palepinkite ją aliejumi, hidrolatu ar kremu. Kartokite šią procedūrą 1 kartą per savaitę vakarais.

Paakių odai: pakaitinti šaukštelį karštam vandeny ar prie viryklės. Patepti jį ricinų aliejumi ir kai šaukštelis bus pakankamai geros temperatūros, kad nenudeginti odos, priglausti jį prie paakių odos ir pamasažuoti, likutį švelniai įtrinti pirštų galais. Tai padės sumažinti esamas raukšleles.

Blakstienoms: Į tuščią, pasibaigusio tušo buteliuką įpilame ricinos aliejaus ir tušo šepetėliu ricinos aliejumi patogiai dažome blakstienas ir antakius. Geriausiai taip darykite dieną ir palaikykite keletą valandų, ne nakčiai - galite įtrinti į akis. Blakstienos ir antakiai tankės ir ilgės.

Pėdas glotninanti procedūra: Suskirdusius kulnus arba visas pėdas gausiai ištepame ricinos aliejumi, apvyniojame maistine plėvele ir užsimauname vilnonines kojines. Geriausia palikti nakčiai.

Kai stipriai slenka plaukai: sumaišyti vienodomis dalimis ricinų aliejų ir spiritą, įtrinti šiuo mišiniu plaukų šaknis, palaikyti 1-2 valandas, išplauti su šampūnu ir perskalauti plaukus rūgščiu vandeniu (perskalavimui galima naudoti natūralias citrinos sultis arba actą).

Plaukų stiprinimui: du valgomus šaukštus šviežių svogūnų sulčių sumaišyti su tokiu pačiu kiekiu ricinų aliejaus. Įtrinti galvą, apsukti celofanu ir storu rankšluosčiu, laikyti 30-40 minučių. Po to gerai perplauti šampūnu.

Sausų pleiskanų naikinimui: 2 valgomuosius šaukštus ricinų aliejaus, tiek pat medetkų tinktūros. Šiuo mišiniu įtrinti galvos odą ir palaikyti 20-30 minučių. Po to gerai perplauti šampūnu.
 


LAIKYMO SĄLIGOS
Ricinų aliejus išsilaiko 1-2 metų.

Nenaudoti nėštumo metu.

* Paskutinė buvusi b-a.eu kaina laikotarpiu 2015-11-17 - 2017-03-16

Sužinoti, kaip originalius kvepalus bei kosmetiką atskirti nuo klastotės, galite ČIA. Duotoje formoje reikia suvesti ne parduotuvėje rastą prekės kodą, bet ant kvepalų ar kosmetikos pakuotės esantį barkodą.
Gamintojas Saflora, Lietuva Prekės kodas 30020100263

Pristatymo būdai ir kainos

Į mūsų sandelįPrekės atsiėmimas iš sandėlio Nemokamai
imgPrekės pristatymas į namus 3.90 €

Prekės charakteristikos:

Prekės tiekimo terminas (d) 2-3 d.d.

Prekės vadybininkas:

Daiva Žukienė
Telefonas: +370 650 05807 El. paštas: info@b-a.eu
KOMENTARAI
Panašios prekės:

Mėtų vanduo, mentha piperita, 100ml

Kaina: 4.31 €
Žiūrėk ČIA

Eterinis aliejus kėnių (abies alba) 5ml

Kaina: 3.48 €
Žiūrėk ČIA
ALYVUOGIŲ ALIEJUS olea europaea, 30ml

ALYVUOGIŲ ALIEJUS olea europaea, 30ml

Kaina: 2.49 €2.77 €
Žiūrėk ČIA