Didžiulė krepšinio lenta Krepšino lentos

Krepšinio lentos – kiekvienam šalies krepšininkui

Krepšinis – pirmoji religija Lietuvoje. Nieko keisto, kad daugelis krepšinio malonumais džiaugiasi ne tik stebdami rungtynes, tačiau ir patys labai dažnai ima kamuolį į rankas ir stengiasi pranokti jeigu ne kitų – tai bent savo rekordus. Krepšinio lentos pigiau B-a.eu prekybos vietoje – kiekvienam, kuris nori namuose turėti savo asmeninę sporto aikštelę, kurioje gali treniruotis ir vėliau parodyti „lygį“ kitiems.

Krepšinio lentos internetu yra labai įvairios. Norėdami Jums padėti susirasti tinkamiausią – suteikiame nemokamas konsultacijas, kurių metu atsakysime į visus klausimus bei pateiksime konkrečias rekomendacijas. Kaina – maža, o akcija leis dar labiau sutaupyti, tad užsiprenumeravę mūsų naujienlaiškį laukite pasiūlymų, kurie vėliau leis žengti į neatrastą krepšinio pasaulį!

B-a.eu siūlo žinomiausių gamintojų produkciją, kuri užtikrina, kad žaisti krepšinį bus ne tik malonu, tačiau lenta ilgai tarnaus, net ir labai intensyvūs smūgiai jai nebus žalingi. Pas mus galite įsigyti šių gamintojų lentas:

  • inSPORTline
  • LifeTime
  • Molten
  • SilverBack
  • Skiz
  • Triumph
  • Ir kt.

Nuolatos atnaujindami savo katalogą tikime, kad taip dar labiau patenkinsime klientų poreikius ir užsitikrinsime, kad kiekvienas ras tokio gamintojo produkciją, kuri jam yra tinkamiausia.

Krepšinio lentos smulkiau taip pat gali būti detalizuojamos pagal tai, ar jos bus kabinamos namuose, ar lauke. Suprantama, kad lauko lentos dažniausiai yra kur kas didesnės ir tvirtesnės, dažnas užšokęs gali už jų užsikabinti. Priešingai nei namų krepšinio lenta, kuri dažnai skirta mėgėjiškam sportui – gali būti puiki atsipalaidavimo priemonė, tačiau mokytis profesionalaus sporto nebus patogu. Žinoma, lauko lentos tvirtinamos ir sporto salėse bei kituose panašaus pobūdžio pastatuose. Tokiu atveju, kai galimybės leidžia žaisti pagal visas taisykles, taip pat geriausia rinktis didesnes ir tvirtas lentas. B-a.eu krepšinio lentos pagamintos iš pilnavidurio plieninio strypo, tad yra labai tvirtos, joms nebaisūs jokie aplinkos dirgikliai. Tinklelis dažniausiai gaminamas iš nailono, tad taip pat yra labai tvirtas, puikiai „atlaiko“ nes ir labai didelius smūgius.

Standartinis krepšinio lanko diametras yra 45 cm, tad jeigu mėgaujatės krepšiniu ne tik savo malonumui, tačiau ir norėdami kovoti – tokiu atveju visada verta pirkti standartinio tipo gaminius, kurie visada bus vienodi. Tokiu atveju ir mokymasis bus patogesnis – pasiekti našesni rezultatų bus paprasčiau.

Labiausiai perkamos ir labiausiai mėgstamos krepšinio lentos kartu su lanku, kadangi juo pasipuošus kiemą iškart sukuriamas rimtos aikštelės vaizdas. Ieškodami vertinkite, kokio sunkumo lenta su lanku bus pasirinkta. Jeigu ji bus kalama prie pastato – dažniausiai jokio skirtumo, tačiau kalbant prie stulpo reikia įvertinti, kokį svorį jis bus pajėgus išlaikyti. Svoris dažniausiai siekia nuo 4 iki 6 kg pagal kiekvieno asmens poreikius.

Siekiant pritvirtini lentą labai svarbu taip pat naudoti kokybiškas medžiagas, kadangi aktyviai žaidžiant krepšinį tikrai pasitaiko labai stiprių smūgių į lentą, tuo pačiu, dažnas norėdamas įrodyti savo profesionalumą pašoka ir užsikabina su ranka ant lanko krašto. Tokiu atveju labai svarbu, kad ir lankas būtų kokybiškas, ir kad pati lenta būtų labai tvirtai pritvirtinta.

Sportas – fizinės ir psichinės sveikatos garantas. O kai tas sportas tuo pačiu ir pramoga – siekti geresnių rezultatų yra dar maloniau. Kartu su B-a.eu atraskite krepšinio grožį ir susikurkite profesionalią krepšinio aikštelę savo namuose! Pirmiausia – gera lenta, o antra – pozityvi nuotaika bei noras atiduoti visas jėgas.