EUR /

  /

Pristatymas: Lietuva

Pristatymas (shipping to)
Prekių krepšelis: 0
+370 699 62969
8:00-17:00 d.d.
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn
inn

KAKAVOS AUGALINIS ALIEJUS (Oleum Cacao) 50ml

(Prekės kodas: 30020100068)

Pateiktos prekių nuotraukos gali skirtis nuo užsakytos prekės. Nuotraukoje gali būti priedų, lipdukų ar kitų detalių, kurių nėra prekės komplektacijoje. Dėl Jūsų įrenginio nustatymų ekrane matoma prekės spalva gali skirtis nuo realios prekės spalvos.
Prekė yra išparduota. Šiuo metu jos nėra nei mūsų, nei mūsų tiekėjo sandėliuose. Gavę Jūsų paklausimą, esant galimybei, pasistengsime atsakyti.
Buvusi kaina: 10.22 €

Mielas Lankytojau,

Turite klausimų apie prekę?
Gal radote klaidą?
O galbūt žinote kur ši prekė parduodama pigiau ir norite derėtis dėl kainos?
Pateikite detalią informacija žemiau esančioje užklausimo formoje ir spauskite mygtuką "Siųsti". Į Užklausimus stengiamės atsakyti darbo metu per 1 valandą! Dėkojame, kad klausiate.
* Siųsdami paklausimą Jūs neprieštaraujate gauti b-a.eu naujienlaiškį.
Prašome įvesti savo el. pašto adresą, kuriuo būsite informuotas, kai prekė bus atpigusi.
* Siųsdami paklausimą Jūs neprieštaraujate gauti b-a.eu naujienlaiškį.
Mielas Lankytojau,

Norite gauti nuolaidos kodą? Užpildykite formą ir jei tik bus galimybė artimiausiu metu (darbo valandomis) suteiksime Jums nuodaidos kodą.

* Siųsdami paklausimą Jūs neprieštaraujate gauti b-a.eu naujienlaiškį.
Prašome įvesti savo el. pašto adresą, kuriuo būsite informuotas, kai prekė vėl atsiras prekyboje.
* Siųsdami paklausimą Jūs neprieštaraujate gauti b-a.eu naujienlaiškį.
Efarmos vaistinėDėmesio tai yra partnerio UAB "Efarmos vaistinė" parduodama prekė.
 

Detalus aprašymas:

KAKAVOS AUGALINIS ALIEJUS (Oleum Cacao) 50ml

Kakavos aliejus gaunamas iš visada žaliuojančio kakavmedžio (Šokoladinio medžio) vaisių smulkinimo ir presavimo metodu ir rafinuojamas. Tėvynė - Pietų Amerika, plačiai kultivuojamas Vakarų Afrikos pietuose, Nigerijoje ir Ganoje, Vest-Indijoje, Pietų Amerikoje, Okeanijoje.
Botanikoje vartojamas šokoladinio medžio pavadinimas, už kurį turime būti dėkingi Karlui Licėjui, kilęs iš graikų kalbos žodžių: Theos - dievas ir Broma – maistas – „Dievų maistas“. Ir dar, pavadinimas atspindėjo ne tik tai, kad iš pradžių šokoladas buvo žinomas tik Ispanijos karaliaus dvare, vėliau Prancūzijos, bet ir tai, kad šis produktas iš tikro buvo nepakartojamo aromato ir dieviško skonio. Rūšies pavadinimas kakao (cacao), arba, kaip dažnai jis vadinamas daugumoje lotynų Amerikos šalių – „kokoa“ (cocoa), savo etimologinėmis šaknimis siekia senovės centrinės Amerikos actekų ir majų civilizacijų kalbas.
1710 m. kakavos aliejus oficialiai įvestas į visų šalių farmakologiją ir iki šiol, nors ir didžiuliai cheminės sintezės pasiekimai, jam lygaus pakaitalo nėra. Kakavos aliejus medicinoje naudojamas kaip minkštinanti medžiaga ir kaip pagrindas žvakutėms (supozitorijams). Naudojamas homeopatijoje.

POVEIKIS
Maitinamasis, drėkinamasis, minkštinamasis, apsauginis, tonizuojamasis, regeneruojamasis.

NAUDOJIMO ATVEJAI
 Nedideliems kosmetiniams defektams šalinti: negiliems randams, spuogų pasekmėms;
 odos apsaugojimui nuo kenksmingo aplinkos poveikio: šalčio, vėjo nugairinimo, išdžiovinimo;
 odos apsaugojimui nuo laisvųjų radikalų poveikio ir ankstyvo senėjimo, padeda išlyginti raukšles;
 kūno odos stangrinimui;
 nėščių moterų pilvo, klubų, krūtinės odos ištempimo profilaktikai;
 vaikų odos priežiūrai.

IŠORINIO NAUDOJIMO BŪDAI
Naudojamas grynas, mišinyje su kitais aliejais, kaip bazinis aliejus natūralių eterinių aliejų kompozicijai sudaryti, kitų kosmetinių gaminių (kremų, kaukių, šampūnų, balzamų) papildymui. Naudojamas aplikacijoms, tvarsčiams, tepimams, masažinių ir kosmetinių mišinių gamybai.
Prieš naudojimą buteliuką su aliejum keletą minučių rekomenduojama palaikyti 40–500C temperatūros vandens vonelėje, kol aliejus suskystės.

„Aromatikos“ naminiai receptai

Masažas
Plonu sluoksniu užtepti ant nuvalytos odos. Po masažo aliejaus perteklių pašalinti minkšta servetėle.

Priešuždegiminė kaukė visų tipų odai
1 arbat. šaukštelis kakavos aliejaus, 1 arbat. šaukštelis ramunėlių aliejaus, vienas valg. šaukštas sutarkuoto agurko, vieno alavijo lapo sultys. Maišyti kol gausis vienalytė masė, užtepti ant veido ir po 30 minučių nuplauti šiltu vandeniu. Kaukę rekomenduojama daryti prieš miegą.

Maitinanti kaukė
Kruopščiai sumaišyti 1 arbat. šaukštelį kakavos aliejaus, 1 arbat. šaukštelį kviečių želmenų aliejaus, 1 valg. šaukštą avokadų minkštimo (galima pakeisti moliūgu). Užtepti ant veido ir po 20-30 minučių nuplauti šiltu vandeniu. Galima naudoti 3-4 kartus per savaitę.

Vabzdžių atbaidymas (švelniai, jautriai odai)
1 valg. šaukštas kakavos aliejaus, 5 lašai bazilikų eterinio aliejaus, 5 lašai citrinų eterinio aliejaus, 5 lašai eukaliptų eterinio aliejaus. Kruopščiai sumaišyti ir užtepti ant veido ir kūno.

Kontraindikacijos
Individualus kakavos aliejaus netoleravimas.

Sužinoti, kaip originalius kvepalus bei kosmetiką atskirti nuo klastotės, galite ČIA. Duotoje formoje reikia suvesti ne parduotuvėje rastą prekės kodą, bet ant kvepalų ar kosmetikos pakuotės esantį barkodą.
Gamintojas Prekės kodas 30020100068

Pristatymo būdai ir kainos

Į mūsų sandelįPrekės atsiėmimas iš sandėlio Nemokamai
imgPrekės pristatymas į namus 3.90 €

Prekės charakteristikos:

Prekės tiekimo terminas (d) 1-3 d.d.

Prekės vadybininkas:

Daiva Žukienė
Telefonas: +370 650 05807 El. paštas: info@b-a.eu
KOMENTARAI
Panašios prekės:

Erškėtrožių sėklų aliejus (Rosa canina), 30ml, EKO

Kaina: 7.99 €
Žiūrėk ČIA

Pipirmėčių eterinis aliejus 10ml, Aromatika

Kaina: 4.84 €
Žiūrėk ČIA

Miros derva(Commiphora molmol), 25g, EKO

Kaina: 4.54 €
Žiūrėk ČIA